JAKETE ICB

Ce sunt jaketele de incalzire?

 

Când se află la temperatura camerei, multe materiale vor deveni vâscoase, utilizarea IBC (Container de vrac intermediar) va împiedica acest lucru.

Produsele precum siropul, zahărul, grăsimile și alte produse similare sunt tipice, ceea ce îl face o situație lentă și costisitoare, deoarece până la 15% raman negolite!

O jachetă de încălzire IBC este soluția perfectă de încălzire. Încălzește rapid și eficient fluidele și materialele, făcându-l ușor de golit dintr-un recipient cu un produs minim sau fără deșeuri.

Încălzitorul IBC este produs cu 1, 2 sau 3 termostate și poate fi reglat de la 0 la 90 grade C. Acest lucru îl face foarte rapid și sigur pentru încălzirea lichidelor.

Designul jachetei de încălzire IBC este un design ușor, durabil și de lungă durată. Construcția, împreună cu catarame cu eliberare rapidă, face ca încălzitorul containerului să fie ușor de atașat la orice container standard de 1000L.

 

 

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.