Despre noi

Povestea noastra

Înființată în 1995, SC DATCU SRL şi-a construit o reputație ca furnizor premium de elemente de încălzire, regulatoare şi sonde de temperatură de calitate și precizie la un preț accesibil. Înțelegem cât de important este a avea elementul de încălzire și regulatorul de temperatură corecte, mai ales în mediile solicitante și provocatoare. Indiferent dacă aveți o afacere de restaurant sau o fabrică de producție, puteți beneficia de gama noastră de produse pentru controlul temperaturii. . Aceste produse sunt alese cu atenție de la cei mai buni parteneri de pe piață. Suntem pasionați să ajutăm clienții noștri să-și îndeplinească cerințele de încălzire și control al temperaturii.

Oferim produse personalizate sau de stoc, industriale și comerciale,de încălzire, controlul temperaturii, refrigerare etc.
Nu selectăm mărci de oriunde ! Selecția noastră provine din cercetări ample, recenzii și recomandări profesionale. Echipa noastră este dedicată cercetării continue a produselor, astfel încât clienții noștri să aibă întotdeauna opțiuni remarcabile.

 

Oriunde v-ați afla, inginerii noștri de vânzări instruiți sunt gata să vă răspundă întrebărilor și preocupărilor. Ne puteți contacta prin telefon si e-mail Un alt avantaj pe care îl oferim este asistența noastră proactivă pentru clienți.

Misiunea noastra

Site-ul nostru vă va oferi o experiență grozavă de care vă veți aminti. Cu siguranță veţi găsi ceea ce cautați. Dacă nu, putem reuși sa construim o solutie impreuna!

Scopul nostru este de a fi o extensie a ofertei clienților noștri de afaceri,oferind un serviciu de primă clasă care să le permită clienților noștri să depășească și să exceleze.

Suntem agili, flexibili și ușor de lucrat, de aceea clienții noștri colaborează cu noi pe termen lung. Îi ajutăm să ia cele mai bune decizii în cunoștință de cauză și să negocieze punctele mai fine care să le asigure că au tot ce le trebuie pentru a finaliza munca.
Ne facem timp să cunoaștem fiecare client, astfel încât să nu fie doar un număr de cont, ci și un partener.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.