UNITATI DE INCALZIRE/REFRIGERARE

Răcitoarele cu lichide sunt unități automate concepute pentru răcirea tuturor proceselor industriale sau de scule prin intermediul unui fluid circulant (apă, apă glicolată sau ulei ISO VG2 etc.).
Datorită mobilității sale și a construcției puternice, această tehnologie este adecvată în special pentru industria materialelor plastice (turnare prin injecție), industria alimentară, industria chimică, industria cosmeticelor și industria farmaceutică (conducte și vase de reacție învelite).
Se oferă o gamă largă de răcitoare cu o capacitate de răcire de la 3 la 30 kW, capabile să funcționeze în condiții extreme (ceață de ulei). Se poat adapta aceste unități compacte pentru a se potrivi tuturor configurațiilor instalației și cerințelor clienților (specificații de tensiune și hidraulice).
Răcitoarele sunt echipate cu o unitate de răcire (condensator de apă disponibil la cerere), pompă, dulap electric cu HMI integrat (conexiuni pentru Modbus, Profibus, Canbus) și senzori de control al procesului și de siguranță. Unitatea este protejată cu o carcasă din oțel inoxidabil sau acoperit.
Toți agenții frigorifici utilizați în produsele vulcanice sunt conforme cu cea mai recentă legislație de mediu.
Refrigeratoarele Vulcanic sunt proiectate și fabricate fie ca parte a gamei standard, fie ca o soluție personalizată. Toate unitățile sunt marcate CE, conform cu directiva europeană 2014/68 / UE.

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.