UNITATI DE CONTROL AL TEMPERATORII-INCALZIRE /RACIRE

Unitățile de control al temperaturii sunt unități automate concepute pentru încălzirea / răcirea tuturor proceselor industriale prin fluidul circulant (apă sau ulei).
Datorită eficienței sale ridicate, a construcției puternice și a preciziei, această tehnologie este adecvată în special proceselor utilizate în industria materialelor plastice (compozite, turnare prin injecție etc.), echipamentelor de bancă de testare sau controlului vaselor de reacție învelite.
Se oferă o gamă largă de unități de control al temperaturii cu capacități de încălzire de la 3 la 245 kW și capabile să controleze temperaturi de la -50 ° C la 350 ° C. Se poat adapta aceste unități compacte pentru a se potrivi tuturor configurațiilor instalației (constrângeri electrice și hidraulice).
Unitățile de control al temperaturii sunt echipate cu încălzitor electric, pompă, dulap electric cu HMI integrat (conexiune pentru Modbus, Profibus, Canbus) și senzori de control al procesului și de siguranță. Unitatea este protejată de o carcasă din oțel inoxidabil sau acoperit.
Capacitatea de răcire este controlată de un schimbător de căldură cu plăci, ventilator sau răcitor de răcire integrat.
Unitățile de control al temperaturii sunt proiectate și fabricate fie ca parte a gamei standard, fie ca o soluție personalizată . Toate unitățile sunt marcate CE, conform cu directiva europeană 2014/68 / UE (PED).

   

Unități de control al temperaturii la cald                Unități de control CALD /RECE(incălzie/răcire)
(incalzire matriţe sau alte dispositive)                (preincălzire după care răceşte dacă procesul este
exoterm)

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.