Păturile pentru dezghețarea solului

Păturile pentru dezghețarea solului sunt concepute pentru dezghețarea suprafețelor solului și pot fi utilizate într-o varietate de scopuri.

În timpul iernii și în condiții de frig, antreprenorii și muncitorii în construcții care trebuie să dezghețe terenuri sau suprafețe înghețate folosesc păturile noastre electrice de dezghețare a pământului. Păturile sunt izolate în partea superioară și vor radia căldură doar în direcția în jos. Proiectate din materiale rezistente la apă și la intemperii, păturile noastre de dezghețare sunt construite pentru a rezista și pot rezista la aproape orice condiție.
Cu pătura de încălzire prin dezghețare a solului puteți dezgheța cu ușurință pământul și solul înghețat, țevile înghețate, topirea gheții și zăpada, dezghețați țevile înghețate și utilizați păturile ca protecție împotriva înghețului pentru conducte și alte echipamente care sunt în pericol de îngheț.
Utilizați păturile pentru întărire, deoarece funcționează și ca pături de întărire pentru, de ex. întărirea podelelor de poduri, întărirea pereților de cărămidă sau bloc nou așezați, prefabricați, pereți de zidărie, beton, beton decorativ și multe altele.

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.