Înregistratoare de date cu mai multe canale ale temperaturii cuptorului (DATA LOGGER)

Ora de pornire programabilă
Reutilizabil
Dimensiune convenabilă
Ușor de utilizat
Compensare automată a joncțiunii la rece
Liniarizare automată a termocuplului
Termocupluri tip K și alimentare incluse
Descriere

Profilul temperaturii cuptorului poate ajuta la asigurarea faptului că un produs de calitate este produs în mod constant. Profilarea permite utilizatorilor să-și optimizeze procesul, să demonstreze controlul procesului și să efectueze corecții la un proces atunci când este necesar. Seria OM-CP-THERMOVAULTX este un înregistrator de temperatură a cuptorului, alimentat cu baterii, izolat termic, capabil să reziste la temperaturi extreme. Poate rezista la temperaturi ale cuptorului de până la 662 °F timp de până la 25 de minute dacă este sigilat corespunzător. Carcasa sa din oțel inoxidabil și proprietățile termice se pretează să fie dispozitivul ideal de înregistrare a temperaturii pentru aplicații precum cuptoare de întărire pentru acoperire cu pulbere, cuptoare de întărire cu acoperire umedă, cuptoare de lot și cuptoare transportoare. Sondele externe de termocuplu oferă măsurători precise de temperatură, cu timpi de răspuns rapid.

Software-ul nostru ușor de utilizat descarcă cu ușurință datele pe un computer, unde citirile pot fi afișate în grade Celsius, grade Fahrenheit, Kelvin sau Rankine. Software-ul permite utilizatorului să vizualizeze toate punctele de date sau o serie de puncte de date și un rezumat al datelor vizualizate pentru calcule, cum ar fi temperatura cinetică medie (MKT). Dacă trebuie efectuată o analiză suplimentară a datelor, datele pot fi exportate cu ușurință în Excel® făcând clic pe un buton.

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.