Încălzitor modular amovibil de rezervor

Încălzitoarele de imersie cu fluoropolimer modulare sunt proiectate pentru utilizarea în cazul în care substanțele chimice agresive trebuie încălzite la temperaturi de până la 100°C și au o rezistență chimică optimă împotriva coroziunii cauzate de substanțe chimice precum acizii azotic, clorhidric, sulfuric și fluorhidric și sunt suficient de inerți pentru a fi utilizat acolo unde necontaminarea este o cerință.

Sunt suficient de mici pentru a se potrivi în spatele coșurilor anodice și în alte zone de operare restrânse; Polaris Modular va face față tuturor cerințelor speciale cu care se confruntă industria de finisare a metalelor și industriile conexe

Incălzitorul este fabricat din fluoropolimeri de înaltă integritate pentru a oferi cea mai bună protecție împotriva atacului chimic de la soluțiile corozive care se găsesc în mod obișnuit în placarea electro, decaparea acidă, anodizarea, gravarea chimică și alte procese chimice. Încălzitorul este potrivit pentru utilizare în soluții acide sau alcaline.

 

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.