Încălzitoarele plate tip F

Instalare pe lateral sau în partea de jos

Model universal pentru toate tipurile de instalare cum ar fi partea laterală a rezervorului, fundul rezervorului cu picioare sau pe alunecare. Structură rigidă ideală pentru puteri importante.

ieșire pe J                                                        iesire pe K

(partea mica)                                                 (partea mare)

Tip de ansamblu convenabil pentru încălzitoare cu imersie cu referință P30 (grosime 30 mm), P40 (grosime 40 mm), P90 (grosime 100 mm)
Lungimea maximă X = 1800 mm
Pe un cadru de tijă din plastic rigid
Ø20 mm, PVDF sau PP

 

Acest tip de ansamblu modular asigură o instalare satisfăcătoare a încălzitoarelor în toate situațiile. Cablul este rulat conform dimensiunilor si formelor propuse si sustinute cu benzi PVDF, PP sau FEP care asigură distanța corectă între role. Pentru a asigura complet piesa de încălzire, aceasta este apoi montată pe o structură de tijă rigidă din PVDF sau PP.
Încălzitorul este fixat pe structura tijei prin cleme care, ori de câte ori este nevoie, ușurează îndepărtarea părții de încălzire

Avertisment: Tabelul de referință al radiatoarelor plate (paginile următoare)
nu oferă dimensiunile generale ale tipului de ansamblu gama F: la fiecare lungime și lățime trebuie adăugate 85 mm ±10 mm
Siguranta electrica: incalzitorul respecta clasa de protective 1 din EN 60519-1/2. Cablul este ecranat pe toată lungimea printr-o bandă de împământare din cupru. Împământarea trebuie conectată la pământ. Pentru a asigura o siguranță maximă, trebuie utilizat un dispozitiv de protecție la curent de defect (FI) (30mA).

Încălzitoare plate, numere de referință
Tabelul de mai jos informează cu privire la dimensiunile părții de încălzire și referințele acesteia.
Numărul de referință începe cu P30, P40 sau P90. Aceste coduri indică grosimea dispozitivului.
P30 = grosime 30 mm / P40 = 40 mm / P90 = 100 mm
Toate dimensiunile sunt date cu o toleranță de ± 10 mm.
Acoperire standard a cablului: FEP cu un singur strat. Pentru alte acoperiri va rugam sa ne contactati.

 

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.