Încălzitoarele cu cartuș

Încălzitoarele cu cartuș PTC
Sunt proiectate special pentru evaporarea apei produse în timpul ciclului de dezghețare și sunt utilizate în sectorul frigorific.

Efect PTC - (Coeficient de temperatură pozitiv), PTC furnizează o putere de încălzire care este dependentă de temperatură, emițând astfel puterea maximă la cea mai mică temperatură și reducând treptat emisia de putere pe măsură ce temperatura crește.

Principalele avantaje ale acestui sistem sunt:

Reducerea costurilor
Utilizarea unei rezistențe a cartușului PTC evită necesitatea oricărui dispozitiv de protecție suplimentar. Acest lucru permite nu numai reducerea costului direct al dispozitivului, ci și economisirea de bani suplimentari, eliminând accesoriile (fixarea suporturilor), conexiunile electrice și costul forței de muncă.

Siguranță
În condiții critice de lucru, când toată apa s-a evaporat din rezervor și rezistența funcționează neacoperită și fără schimb direct de căldură, puterea emisă de încălzitor scade imediat la minim, evitând orice risc de deteriorare a încălzitorului sau tancul.

Ușor de asamblat
Asamblarea rezistenței necesită pur și simplu o gaură de 17 mm pe o parte a rezervorului (cât mai aproape posibil de

partea de jos). Încălzitorul este introdus și fixat cu o piuliță cu șurub și o garnitură care este, de asemenea, furnizată.

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.