INCĀLZITOARE DE PUTERE IN FLUX PTH ( POWER TO HEAT)

PTH este o alternativă care exploatează excesele de energie electrică care provin din surse regenerabile, reducând consumul de combustibili fosili și reducând emisiile. În acest fel surplusul de energie poate fi transformat în căldură care este stocată pentru a fi folosită în momentele de nevoie.
Aplicații
Încălzire a apei
Încălzire cu ulei
Încălzire cu păcură
Incalzire aer/gaz
Producătorul proiectează și produce echipamente în acest scop, principala sursă de energie sunt rețelele locale de încălzire, dar aceste sisteme pot fi instalate și în clădiri sau pot furniza căldură pentru instalații industriale, în plus, tehnologia energiei termice este o contribuție importantă la stabilitatea rețelei (50Hz). ) în energiile regenerabile cu fluctuații puternice, în special eoliene și fotovaltic.

• Caracteristici generale:
– Incalzitoare electrice cu flux
– Radiator cu tub (piston de scufundare)
– Capacitate de la 50 kW la 15 MW
– Conexiune electrică 230 până la 690 V
– Presiuni de până la 50 bar
Un încălzitor electric de circulație constă dintr-o conductă de curgere sau o carcasă de presiune și pachetul de încălzire propriu-zis.
Pachetul de încălzire este format dintr-o cutie de conectare, elemente de încălzire în funcție de caracteristicile specifice putere, tensiune, material, densitate în wați, flanșă sau șurub și termocuplu(i). Pachetul de încălzire este amplasat în carcasa de presiune din oțel. Carcasa include conexiuni de intrare și ieșire. În interior, un transfer optim de căldură de la elementul de încălzire are loc prin curgerea apei sau către alte fluide sau gaze de transfer de căldură.

Cablajul complet este situat în carcasa de conectare, care este instalată cu o zonă de răcire suficientă direct în fața flanșei. Datorită sistemului închis, încălzitoarele de flux pot fi instalate în orice punct.

Încălzitoarele cu circulație pot fi fabricate în versiuni orizontale și verticale, în funcție de spațiul disponibil. Pentru capacități mari de încălzire, designul modular face posibilă producerea de încălzitoare electrice cu puteri de până la 2 MW. Soluții complete cu control al temperaturii.

* Pompa de circulație și dulapul de control separat sunt, de asemenea, disponibile

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.