DULAPURI DE ALIMENTARE ŞI REGLARE

Unități de alimentare și control
de mare putere

Dulapurile și unitățile de control sunt destinate alimentării cu energie și controlului temperaturii a instalaţiilor de încălzire și răcire (încălzitoare cu imersie, încălzitoare prin conducte, încălzitoare cu cartuș, chillere etc.).
Alimentare 230/400V sau 750V trifazat
Puteri de la 200 W la 3 MW
Dulapurile cu unitățile de control sunt prevazue cu uşă din metal (oțel sau oțel inoxidabil) avand
grad de protecţie IP53 până la IP55. In partea din fata au componente de siguranta (intrerupator general, oprire de urgenta), componente de informatii ( starea de incalzire si lămpi de semnalizare) si
echilamante de pornit/oprit.
Sunt disponibile două moduri de setări: printr-un regulator pornit/oprit folosind contacte mecanice, printr-un regulator PID (proporțional-integral-derivat) sau printr-un controler programabil (SGC)respective PLC pentru gestionarea mai multor zone, folosind unități de putere statice (PU).
Dulapurile cu PLC NX1P2 – OMRON- pot avea placi de control al temperaturii NX-TC care inlocuiesc regulatoarele PID.

Informațiile de la senzorul de măsurare, Pt100 sau termocuplu, pot fi conectate direct la regulator sau controler, sau printr-un semnal logic (0/10V), semnal analogic (4-20mA, 0/10V, etc.) sau semnal digital (Modbus). , Profibus, Ethernet etc.).Dulapurile și unitățile de comandă sunt echipate standard cu o buclă externă de siguranță prin contacte care permit integrarea dispozitivelor de siguranță ale clienților (termostat, debitmetru, detector de prezență etc.).
Opțional, este posibilă furnizarea de intrări și ieșiri suplimentare, cum ar fi pornirea/oprirea și setarea de la distanță, raportarea erorilor și a măsurătorilor, precum și alimentarea cu energie a unei unități de ventilator sau pompă.
Regulatoarele și unitățile de alimentare statice pot fi furnizate separat.
Unitățile de alimentare și unitățile de control sunt proiectate și fabricate fie ca parte a gamei standard, fie ca soluție personalizată.

PLC NX1P2 –SysCat_I179E-EN-02+NX1_Machine_Controller.fm (omron.eu)

 

Unitate de control al temperaturii seria NX-TC – CSM_NX-TC_NX-HTC_H229-E1_2_1 (omron.eu)

 

 

Unități de control

COFRET DE REGLARE 3 ŞI 5kW

Dimensiuni:400x400x200

COFRET DE REGLARE 8,6 la 40 kW

Echipat cu regulator PID

Echipat cu regulator/programator

 

 

 

 

 

 

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.