Controlul temperaturii – Prezentare și exemple de aplicații

Majoritatea instalațiilor de încălzire includ echipamente de control al temperaturii. Este o parte esențială a instalației și trebuie să fie adecvată cu rezultatele urmărite. Există un sistem adecvat de control al temperaturii pentru fiecare tip de instalație. Fie că este un controler electronic programabil, pornit/oprit sau bimetalic, acesta trebuie selectat în funcție de precizia necesară, inerția și fiabilitatea în timp.
Sfaturi de utilizare:
Un sistem de control al temperaturii nu poate compensa în niciun fel calculele greșite ale puterii (supraputere), poziționarea greșită a elementelor de încălzire (pierderi laterale de căldură, transfer slab de căldură în materialele de încălzit) sau montarea necorespunzătoare a elementelor (degajare, element de încălzire dimensionat greșit) .
Departamentul tehnic vă poate ajuta să vă definiți nevoile de elemente de încălzire încă din fazele incipiente ale proiectului dvs., deoarece de obicei este dificil să mergeți înapoi mai târziu în proiect. De asemenea, este incorect să credem că un control bun al temperaturii va rezolva lucrurile.

 

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.