Cămăși de încălzire pentru cabluri

Se oferă o gamă completă de cămăși de încălzire pentru cabluri pentru îndreptarea și relaxarea cablurilor de înaltă tensiune pentru sectoarele de energie electrică și energie regenerabil

Sistemele Electro-Heat Pipe sunt proiectate pentru întărirea și îmbinarea rapidă și sigură a țevilor PE și GRE, dar sunt utilizate și într-o varietate de alte scopuri (de exemplu, întărirea GRP, GFRP, RTR și FRP).

Aceste pături de întărire a țevilor sunt proiectate într-un material durabil, flexibil și ușor, cu capacitatea de a se încălzi la o temperatură maximă de 180°C. Această pătură vine fără izolație, ceea ce are ca rezultat un contact perfect și o răspândire uniformă a căldurii la țevile PE (polietilenă) sau GRE (epoxidice armat cu sticlă).

Păturile  Electro-Heat Pipe sunt instalate fie cu un limitator bimetal (180°C), fie cu senzor PT100 (care necesită un controler de temperatură separat)

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.