Cablu de încălzire Drainline

Cablurile de încălzire Drainline sunt utilizate pentru dezghețarea liniilor de scurgere în echipamentele frigorifice și camerele frigorifice.

  • Sunt o configurație de rezistențe electrice cu un singur fir și special concepute pentru aplicații în sectoarele comercial și industrial de refrigerare și climatizare.
  • Sunt complet impermeabile, extrem de flexibile și funcționale datorită caracteristicilor specifice ale materialelor lor constitutive și tehnologiei lor speciale de construcție.
  • Sunt fabricate din sârmă rezistivă construită din aliaje de nichel / crom sau cupru / nichel care este înfășurată pe un suport din fibră filament de sticlă.
  • Înfășurarea este protejată extern de un compus special din silicon care garantează o etanșare dielectrică înaltă și permite cablului să funcționeze într-un interval larg de temperatură: de la -60 ° C la + 200 ° C.
  • Același compus este utilizat ulterior pentru fabricarea învelișului exterior, acoperind permanent firul de încălzire rezistiv și firul electric din silicon.
Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.